Corsario

Jedrenjak Corsario - cjenik za 2024. godinu

Od 01.01. 01.04. 01.07. 01.09. 31.10. APA
Cijena n/a 70.000 78.000 70.000 n/a 30 - 35%

Sve cijene izražene su u eurima i odnose sa na tjedno korištenje jahte. Navedene cijene uključuju smještaj na plovilu, uslugu posade, gorivo za do 4 sata rada glavnih motora dnevno, gorivo za korištenje generatora 24 sata dnevno, Wi-Fi, kompletnu posteljinu i ručnike, osiguranje plovila, čišćenje plovila i boravišne pristojbe.

Lučke pristojbe, naknade za privez ili sidrenje, ulaznice za nacionalne parkove, transferi od / do aerodroma / plovila / hotela, gorivo za jet ski, carinske pristojbe i dozvole potrebne u slučaju najma plovila izvan Hrvatske, napojnice za posadu (10% do 15% iznosa najma plovila je uobičajeno ali ne i obvezno), bankovne naknade i PDV nisu uključeni u cijenu.


APA (Advance Provisioning Allowance)

"APA (Advance Provisioning Allowance)": 30%-35% cijene smještaja na plovilu, plaća se u gotovini na brodu. Sredstva predviđena za pokrivanje tekućih troškova za vrijeme najma: lučke pristojbe, naknade za privez ili sidrenje, ulaznice za nacionalne parkove, gorivo za jet ski i za tender (za vodene sportove), hranu, piće i sve ostalo što bi gostima moglo biti potrebno za vrijeme krstarenja. Kapetan vodi detaljnu evidenciju svih troškova nastalih za vrijeme najma, a sva neiskorištena sredstva vraćaju se u cijelosti krajnjem korisniku. Ako proračun ne pokriva sve troškove koje zahtijevaju gosti, krajnji korisnik ih mora platiti na kraju najma, na brodu, u gotovini.

VAŽNO

Za korištenje jet ski-a u Hrvatskoj, potrebno da osoba koja upravlja plovilom posjeduje odgovarajuću važeću dozvolu te da ju ima sa sobom za vrijeme vožnje. Zabranjeno je dopustiti osobi korištenje jet ski-a ukoliko sa sobom nema odgovarajuću važeću dozvolu.

Na rezervaciju ovog plovila primjenjuju se Opći uvjeti charter tvrtke, koji će biti dostavljeni krajnjem korisniku prije potvrde rezervacije. Krajnjem korisniku se preporuća da, prije bilo kakve uplate, iste pažljivo pročita. Uplatom iznosa potrebnog za potvrdu rezervacije, krajnji korisnik potvrđuje da je navedene uvjete pročitao, u potpunosti shvatio te da iste prihvaća.

Tehnički podatci

Duljina: 48,00 m
Širina: 8,70 m
Gaz: 2,80 m
Motor: 2 x John Deeree 425 HP
Brzina krstarenja: 8 knots
Contact Us