Lupus Mare

Motorna jahta Lupus Mare - cjenik za 2024. godinu

Od 01.01. 01.04. 01.06. 01.07. 01.09. 31.10. APA
Cijena n/a 45.000 65.000 75.000 65.000 n/a 30 - 35%

Sve cijene izražene su u eurima i odnose sa na tjedno korištenje jahte.

Navedene cijene uključuju smještaj na plovilu, uslugu 10 članova posade, gorivo za do 4 sata plovidbe dnevno, gorivo za korištenje generatora 24 sata dnevno, boravišne pristojbe, kompletnu posteljinu i ručnike, osiguranje plovila, čišćenje plovila, korištenje rekreacijske opreme na brodu i Wi-Fi.

Lučke i pristojbe za marine, ulaznice za nacionalne parkove, transferi od/do jahte, dodatni sati plovidbe (250 € po 1 satu), gorivo za gumenjak i jet-ski (za vodene sportove), napojnice za posadu (10% do 15% iznosa najma plovila je uobičajeno ali ne i obvavezno), bankovne naknade i PDV nisu uključeni u cijenu.


Obvezne nadoplate

APA (Advance Provisioning Allowance): 30% cijene najma za grupe manje od 20 gostiju; za grupe od 20+ gostiju APA iznosi 35%

APA (Advance Provisioning Allowance)

"APA (Advance Provisioning Allowance)": 30%-35% cijene smještaja na plovilu, plaća se u gotovini na brodu. Sredstva predviđena za pokrivanje tekućih troškova za vrijeme najma: lučke pristojbe, naknade za privez ili sidrenje, ulaznice za nacionalne parkove, gorivo za jet ski i za tender (za vodene sportove), hranu, piće i sve ostalo što bi gostima moglo biti potrebno za vrijeme krstarenja. Kapetan vodi detaljnu evidenciju svih troškova nastalih za vrijeme najma, a sva neiskorištena sredstva vraćaju se u cijelosti krajnjem korisniku. Ako proračun ne pokriva sve troškove koje zahtijevaju gosti, krajnji korisnik ih mora platiti na kraju najma, na brodu, u gotovini.

VAŽNO

Za korištenje jet ski-a u Hrvatskoj, potrebno da osoba koja upravlja plovilom posjeduje odgovarajuću važeću dozvolu te da ju ima sa sobom za vrijeme vožnje. Zabranjeno je dopustiti osobi korištenje jet ski-a ukoliko sa sobom nema odgovarajuću važeću dozvolu.

Na rezervaciju ovog plovila primjenjuju se Opći uvjeti tvrtke pružatelja usluga, koji će biti dostavljeni krajnjem korisniku prije potvrde rezervacije. Krajnjem korisniku se preporuća da, prije bilo kakve uplate, iste pažljivo pročita. Uplatom iznosa potrebnog za potvrdu rezervacije, krajnji korisnik potvrđuje da je navedene uvjete pročitao, u potpunosti shvatio te da iste prihvaća.

Tehnički podatci

Duljina: 43,00 m
Širina: 9,00 m
Gaz: 3,00 m
Motor: 2 x MAN 800 HP
Brzina krstarenja: 9 knots
Potrošnja goriva: 100 l/h
Contact Us