Corsario

Jedrenjak Corsario - cjenik za 2022. godinu

Od 01.01. 01.07. 01.09. APA
Cijena 66.670 73.450 66.670 10.000 or 30%

Sve cijene izražene su u eurima (plaćanje u kunama prema tečaju važećem na dan uplate) i odnose sa na tjedno korištenje jahte. Navedene cijene uključuju smještaj na plovilu, uslugu posade, gorivo za do 4 sata rada glavnih motora dnevno, gorivo za korištenje generatora 24 sata dnevno, Wi-Fi, kompletnu posteljinu i ručnike, osiguranje plovila, čišćenje plovila, boravišne pristojbe i PDV. Lučke pristojbe, naknade za privez ili sidrenje, ulaznice za nacionalne parkove, transferi od / do aerodroma / plovila / hotela, korištenje Wave Runner-a (100 € po satu), carinske pristojbe i dozvole potrebne u slučaju najma plovila izvan Hrvatske, napojnice za posadu (uobičajeno 10% iznosa najma plovila) i bankovne naknade nisu uključeni u cijene.


Hrana - opcije

  • polupansion (doručak i ručak) po osobi po tjednu: 500 €
  • puni pansion (doručak, ručak i večera) po osobi po tjednu: 750 €

Piće - opcije

  • plaćanje prema konzumaciji - sukladno cjeniku na šanku
  • "all-inclusive" paket domaćih alkoholnih pića po osobi po tjednu: 300 € (uključuje Hrvatska piva, Hrvatska vina - ne vrhunska, vodu, bezalkoholne napitke, kavu, čaj i domaća alkoholna pića)
  • "all-inclusive" paket alkoholnih pića po osobi po tjednu: 500 € (uklučuje pivo, kvalitetna i vrhunska Hrvatka vina, vodu, bezalkoholne napitke, kavu, čaj te domaća i strana alkohona pića)
  • bezalkoholni paket po osobi po tjednu: 100 €

APA (Advance Provisioning Allowance)

"APA (Advance Provisioning Allowance)": 30% cijene smještaja na plovilu ili 10.000 € (u slučaju dogovorenih opcija hrane i pića). Sredstva predviđena za pokrivanje tekućih troškova za vrijeme najma: lučka pristojbe, naknade za privez ili sidrenje, korištenje jet ski-a (100 € po satu), ulaznice za nacionalne parkove, carinske pristojbe i dozvole potrebne u slučaju najma plovila izvan Hrvatske, nanada za piće koja nije uključeno u odabrani paket i sve ostalo što bi gostima moglo biti potrebno za vrijeme krstarenja. Kapetan vodi detaljnu evidenciju svih troškova nastalih za vrijeme najma, a sva neiskorištena sredstva vraćaju se u cijelosti krajnjem korisniku.

VAŽNO

Za korištenje Wave Runner-a u Hrvatskoj, potrebno da osoba koja upravlja plovilom posjeduje odgovarajuću važeću dozvolu te da ju ima sa sobom za vrijeme vožnje. Zabranjeno je dopustiti osobi korištenje Wave Runner-a ukoliko sa sobom nema odgovarajuću važeću dozvolu.

Na rezervaciju ovog plovila primjenjuju se Opći uvjeti charter tvrtke, koji će biti dostavljeni krajnjem korisniku prije potvrde rezervacije. Krajnjem korisniku se preporuća da, prije bilo kakve uplate, iste pažljivo pročita. Uplatom iznosa potrebnog za potvrdu rezervacije, krajnji korisnik potvrđuje da je navedene uvjete pročitao, u potpunosti shvatio te da iste prihvaća.

Tehnički podatci

Duljina: 48,00 m
Širina: 8,70 m
Gaz: 2,80 m
Motor: 2 x John Deeree 425 HP
Brzina krstarenja: 8 knots
Contact Us