Lupus Mare

Želite li provesti odmor na ovoj jahti?

Također nam možete poslati email za dodatna pitanja.
Početna luka: SPLIT
Godina izgradnje: 2011. (refit: 2018. and 2022.)
Maksimalan broj gostiju: 46
Kabine za goste: 20
Posada: 9

Mini kruzer Lupus Mare - cjenik za 2022. godinu

Od 01.01. 02.04. 02.07. 27.08. 29.10. APA
Cijena n/a 55.935 62.715 55.935 n/a 30%

Sve cijene izražene su u eurima (plaćanje u kunama prema tečaju važećem na dan uplate) i odnose sa na tjedno korištenje jahte.

Navedene cijene uključuju smještaj na plovilu, dozvole za plovidbu, plovidbeno područje: Jadransko more, osiguranje plovila i putnika, boravišne pristojbe, gorivo za do 4 sata plovidbe dnevno, gorivo za korištenje generatora 24 sata dnevno, klimatizacija 24 sata dnevno, korištenje gumenjaka za prijevod do / iz luke, uslugu posade, Wi-Fi Internet, piće dobrodošlice, Kapetanovu večeru + BBQ večeru, svježe voće dostupno cijeli dan, uslugu osnovnog čišćenja soba svakog dana, kompletnu posteljinu i ručnike - mijenjanu jednom tjedno, jedan ručnik za plažu po gostu tjedno, korištenje rekreacijske opreme na brodu, gorivo za gumenjak za do 2 sata dnevno, plaće i hranu za posadu i PDV.

Hrana, piće / napitci (naplaćuju se iz APA-e), lučke pristojbe (naplaćuju se iz APA-e cca. 1.500 € po tjednu), osobni troškovi, više od 4 sata plovidbe dnevno (svaki dodatni sat: 150 €), naknada za dostavu plovila u jednom smjeru (1.500 €), naknade za usluge u privatnim marinama, transferi od / do aerodroma / plovila / hotela, vođene ture, ulaznice za nacionalne parkove, napojnice za posadu (uobičajeno 10 - 15% iznosa najma plovila) i bankovne naknade nisu uključeni u cijene.

VAŽNO

Minimalan broj gostiju: 26 (ili ako je manja grupa - to je prihvatljivo, ali OBAVEZAN polupansion treba platiti do minimalnog broja gostiju)


Obvezne nadoplate

APA (Advance Provisioning Allowance): 30% cijene najma (Za troškove: lučkih pristojbi, nabave namirnica, ulaznica za nacionalne parkove, itd.)

Hrana - opcije

  • polupansion (doručak i ručak)
  • puni pansion (doručak, ručak i večera)

Piće - opcije

  • pića /napitci naručuju se prema "preferencijalnoj listi" i naplaćuju iz APA-e

Na rezervaciju ovog plovila primjenjuju se Opći uvjeti tvrtke pružatelja usluga, koji će biti dostavljeni krajnjem korisniku prije potvrde rezervacije. Krajnjem korisniku se preporuća da, prije bilo kakve uplate, iste pažljivo pročita. Uplatom iznosa potrebnog za potvrdu rezervacije, krajnji korisnik potvrđuje da je navedene uvjete pročitao, u potpunosti shvatio te da iste prihvaća.

Tehnički podatci

Duljina: 42,50 m
Motor: 2 x MAN 800 HP
Contact Us