Lupus Mare

Želite li provesti odmor na ovoj jahti?

Također nam možete poslati email za dodatna pitanja.
Početna luka: SPLIT
Godina izgradnje: 2011. (refit: 2018.)
Maksimalan broj gostiju: 46
Kabine za goste: 20
Posada: 6

Mini kruzer Lupus Mare - cjenik za 2020. godinu

Mjesec Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad
Cijena 29.000 32.000 35.000 35.000 32.000 29.000

Sve cijene izražene su u eurima (plaćanje u kunama prema tečaju važećem na dan uplate) i odnose sa na tjedno korištenje jahte.

Navedene cijene uključuju smještaj na plovilu, dozvole za plovidbu, plovidbeno područje: Jadransko more, osiguranje plovila i putnika, boravišne pristojbe, gorivo za do 4 sata plovidbe dnevno, gorivo za korištenje generatora 24 sata dnevno, klimatizacija 24 sata dnevno, neogreničeno vode za piće, lučke pristojbe (osim za ACI i privatne marine), korištenje gumenjaka za prijevod do / iz luke, uslugu posade, Wi-Fi, voditelja putovanja koji govori engleski jezik, piće dobrodošlice, Kapetanovu večeru, svježe voće dostupno cijeli dan, uslugu osnovnog čišćenja soba svakog dana, kompletnu posteljinu i ručnike - mijenjanu jednom tjedno, jedan ručnik za plažu po gostu tjedno, korištenje rekreacijske opreme na brodu, gorivo za gumenjak za do 2 sata dnevno, plaće i hranu za posadu i PDV.

Hrana, piće / napitci, osobni troškovi, više od 4 sata plovidbe dnevno (svaki dodatni sat: 150 €), naknada za dostavu plovila u jednom smjeru (1.500 €), naknade za usluge u marinama, transferi od / do aerodroma / plovila / hotela, vođene ture, ulaznice za nacionalne parkove, napojnice za posadu (uobičajeno 10 - 15% iznosa najma plovila) i bankovne naknade nisu uključeni u cijene.


Hrana - opcije

  • polupansion (doručak i ručak) po osobi po tjednu: 320 € - OBVEZNO
  • puni pansion (doručak, ručak i večera) po osobi po tjednu: 450 € - NEOBVEZNO

VAŽNO

  • naknada za hrana za djecu od 0 do 2 godine: bez nadoplate
  • naknada za hrana za djecu od 2 do 12 godina: 50% cijene

Piće - opcije

  • pića /napitci se mogu dobiti na brodskom šanku te platiti prema potrošnji, sukladno cjeniku na šanku, na kraju putovanja 
  • "all-inclusive" paket domaćih pića po osobi po tjednu: 190 € (uključuje: Hrvatska kvalitetna vina, lokalna Hrvatska piva, alkoholna pića, bezalkoholne napitke, prirodnu i mineralnu vodu, mlijeko, čaj i kavu (strana alkoholna piće i vina nisu uključena u ovaj paket))
  • "all-inclusive" paket bezalkoholnih pića po osobi po tjednu: 90 €
  • naknada u slučaju opskrba broda pićem / napitcima od strane gostiju ("corkage fee"): 700 € po tjednu za cijelu grupu

VAŽNO

U slučaju korištenja "all-inclusive" paketa domaćih pića, molimo Vas imajte na umu kako isti uključuje Hrvatska kvalitetna vina dostupna u standardnoj ponudi na brodskom šanku. Posebno narućena vina i vrhunska vina se naplaćuju se kao dodatni trošak. Strana alkoholna pića (votka, viski, vina, đin, šampanjci itd.) se, u slučaju konzumacije, naplaćuju kao dodatni trošak, sukladno cjeniku na šanku.

Na rezervaciju ovog plovila primjenjuju se Opći uvjeti charter tvrtke, koji će biti dostavljeni krajnjem korisniku prije potvrde rezervacije. Krajnjem korisniku se preporuća da, prije bilo kakve uplate, iste pažljivo pročita. Uplatom iznosa potrebnog za potvrdu rezervacije, krajnji korisnik potvrđuje da je navedene uvjete pročitao, u potpunosti shvatio te da iste prihvaća.

Tehnički podatci

Duljina: 42,50 m
Motor: 2 x MAN 800 HP
Contact Us