Mladi kokosovi orasi (kokosova voda)

Mladi kokosovi orasi

Bogata kalijem i sa nižom koncentracijom natrija, KOKOSOVA VODA svojim nutritivnim vrijednostima predstavlja prirodnu alternativu sportskim napicima. Za razliku od mastima bogatog kokosovog mlijeka dobivenog iz starijih plodova, kokosova voda dobiva se iz mladih kokosovih oraha te ima nisku kalorijsku vrijednost od svega 20 kalorija na 100 mililitara tekućine. Osim konzumacije same kokosove vode, postoje brojne mogućnosti primjena svježih kokosa pri izradi raznih jela i napitaka, a posebno kod pripreme koktela.

Mladi kokosi u prodajnom pakiranju

Kao dio gastronomske ponude u ljetovalištima diljem svijeta, svježi KOKOS je posljednjih godina postao nezaobilazan detalj na fotografijama brojnih poznatih osoba te kao takav predstavlja izuzetan marketinški potencijal. Uz opcije otvaranja otvaračem za slamku, prilikom konzumacije kokosove vode, ili otvaračem za koktele, sam kokosov orah može poslužiti kao atraktivna čaša za serviranja napitka. Pored toga, mogućnost brandiranja kokosa sa vašim logotipom dodatno podiže atraktivnost samog proizvoda.

Trenutno dostupna su pakiranja od 9 kokosovih oraha od kojih svaki sadrži približno 250 mililitara kokosove vode. Ukoliko su pravilno skladišteni u hladnjaku na temperaturi od 1 do 5℃ (idealno na 2℃) rok trajanja mladih kokosa je 4 tjedna. Kao i s ostalim voćem, cijena kokosa ovisi o sezoni. Minimalna količina narudžba je 3 pakiranja. Za više informacija, kontaktirajte nas na info@adriasoul.com.

Contact Us