Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja (u daljnjem tekstu: "Uvjeti"). U slučaju da se ne slažete sa navedenim, savjetujemo vam da odmah prestanete koristiti  soultravel.hr (hrvatski) i/ili chartersplit.com (engleski) (u daljnjem tekstu: "Web stranica"). Ukoliko nastavite koristiti Web stranicu, prihvaćate da se obvezujete ovim Uvjetima. Ovi Uvjeti mogu biti promijenjeni u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Korisnici su obvezani takvim izmjenama i stoga bi prilikom korištenja Web stranice trebali pregledati trenutnu verziju Uvjeta.

Sadržaj, elementi dizajna, povezane aplikacije i kod Web stranice vlasništvo su tvrtke SOUL TRAVEL d.o.o. i / ili njenih partnera te su zaštićeni autorskim pravima i drugim pravima koja reguliraju intelektualno vlasništvo. Sadržaj Web stranice namijenjen je isključivo vašoj osobnoj, nekomercijalnoj upotrebi i zabranjeno je iskorištavanje bilo kojeg dijela sadržaja, u originalnoj ili izmijenjenoj verziji, na bilo koji drugi način, u komercijalne, promotivne ili druge svrhe bez prethodnog zahtjeva i pribavljanje pismenog odobrenja od SOUL TRAVEL d.o.o.. Ovo također vrijedi i ukoliko želite uspostaviti vezu do Web stranice ili koristiti naziv domene. Prihvaćate punu odgovornost za bilo kakve štete, gubitke i troškove koji mogu nastati za SOUL TRAVEL d.o.o. kao rezultat vaše upotrebe Web stranice i njenog sadržaja u bilo koje nezakonite ili svrhe zabranjene ovim Uvjetima. U slučaju da na Web stranici primijetite kršenje autorskih prava, molimo vas da nas obavijestite e-poštom na adresu info@chartersplit.com. Takav će se sadržaj biti će ukolnjen sa Web stranice ili će, u slučaju da se postigne drugačiji dogovor s autorom ili vlasnikom sadržaja, upotreba istog biti reguliran novim uvjetima korištenja.

Slikovni i pisani sadržaji prikazani na Web stranici dostupni su samo kao opće smjernice. Poduzete su sve razumne mjere u svrhu pružanja točnih i kvalitetnih informacija. Međutim, podaci na Web stranici mogu sadržavati slučajne pogreške i odstupanja. Promjene, dopune i ispravke sadržaja vrše se kontinuirano i SOUL TRAVEL d.o.o. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakve štete ili gubitke koji mogu nastati kao posljedica uporabe podataka ako se isti u bilo kojem smislu pokažu netočnim ili nepotpunim. Ukoliko utvrdite da je neki dio sadržaja Web stranici netočan, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na info@chartersplit.com.

Web stranica ne sadrži ništa što bi moglo negativno utjecati na vaše računalo. Međutim, SOUL TRAVEL d.o.o. ne može jamčiti potpunu zaštitu od računalnih virusa i drugog zlonamjernog softvera, stoga Vam preporučujemo da konstantno ažurirate zaštitu mjere na vašem računalu. Web stranicu koristite isključivo na vlastiti odgovornost i stoga se SOUL TRAVEL d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za eventualne štete ili gubitke nastale korištenjem Web stranice.

Web stranica može sadržavati poveznice do drugih web stranica koja su pod administracijom trećih strana. Takve web stranice navedene su samo kao potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija i njima pristupate na vlastitu odgovornost. SOUL TRAVEL d.o.o. nema utjecaja na politiku uređivanja na navedenim web stranicama i nije odgovoran za njihov sadržaj i točnost informacija. Ukoliko se odlučite slijediti poveznicu do jedne od tih web stranica, više niste podložni uvjetima koji vrijede na ovoj Web stranici.

Moguće je da, iz tehničkih ili drugih razloga, Web stranica bude nedostupna u određenim razdobljima. SOUL TRAVEL d.o.o. također zadržava pravo ograničiti dostupnost, dijelom ili u potpunost, Web stranice iz tehničkih ili drugih razloga i ne može se smatrati odgovornim za eventualne gubitke ili štetu koje mogu nastati zbog nepristupačnosti Web stranice.

Ukoliko se odlučite poslati upite i izvršiti rezervacije za usluge predstavljene na Web stranici, potvrđujete kako imate najmanje 18 godina te imate zakonsko pravo na to i jamčite da su svi podaci koje dajete istiniti i točni. U slučaju bilo kakvih promjena podataka koje ste dali, dužni ste o tome čim prije obavijestiti SOUL TRAVEL d.o.o.. Slažete se da ćete biti financijski i pravno odgovorni za sve upite, rezervacije i transakcije povezane s vašim korištenjem Web stranice i upotrebom vašeg e-mail računa. Komunikacija e-mailom ostvarit će se putem e-mail računa adresu kojeg ćete dati i kojem samo vi imate samo pristup. Komunikacija telefonom, transakcije, on-line i sve ostale aktivnosti podliježu potvrdi putem e-maila. Ukoliko sumnjate da je vaš e-mail račun ugrožen i zloupotrijebljen, trebate to prijaviti nadležnim institucijama u protivnom ćete biti odgovorni za sve gubitke i štete koje zbog toga mogu nastati za SOUL TRAVEL d.o.o..

Pored ovih Uvjeta i drugi Opći uvjeti se primjenjuju na aktivnosti i transakcije ovisno o usluzi za koju ste zainteresirani, i na iste će vas se uputiti, putem Web stranice ili e-maila, tijekom postupka rezervacije.

SOUL TRAVEL d.o.o. pridržava sva prava koja nisu izričito navedena u ovim Uvjetima.

Mjerodavni zakoni pri tumačenju i primjeni pravnih pitanja koja se odnose na Uvjete objavljene na ovoj Web stranici su Zakoni Republike Hrvatske, a nadležni sud za rješavanje mogućih sporova je sud u Splitu.

Ovi Uvjeti isključuju sve prethodno objavljene Uvjete korištenja.

Split, 01.01.2020.

Contact Us